بعد از خوردن هندوانه شب یلدا از آجیلهای گرم استفاده کنید
رضا مورکیان کارشناس مواد غذایی معاونت غذا و
داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد بااشاره به مصرف هندوانه در شب یلدا
اظهارداشت: مصرف هندوانه، به دلیل سرشار بودن از انواع ویتامینها و املاح
معدنی، نیاز بدن به این مواد مغذی را تامین كرده و مایعات هدر رفته را
جبران میكند.
کارشناس مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم
پزشکی یزد افزود: وجود مقادیر بالایی از آنتیاكسیدانهای مختلف در این
میوه، آن را ارزشمند ساخته است. ویتامینهای «A» و «C» و «لیكوپن» از مهم
ترین ضداكسیدكنندههای هندوانه به شمار میآیند. این تركیبات با غیر فعال
كردن رادیكالهای آزاد، از اكسیداسیون كلسترول و تنگشدن دیواره عروق و در
نهایت از بروز بیماریهای قلبی و سكته جلوگیری میكنند.
این
کارشناس خاطرنشان ساخت: مطالعات نشان میدهد كه مصرف منظم این میوه، از
بروز حملات آسم، سرطان كولون و حتی آرتروز میكاهد؛ حتی هندوانه را در
درمان بیماری های كلیه، نقرس و بواسیر هم موثر میدانند. تخم هندوانه نیز
حاوی 30 درصد روغن است كه از نظر خواص شیمیایی مانند بادام است و مغز تخم
هندوانه هم انگلهای روده و معده را از بین میبرد.
مورکیان یادآورشد: در نسخ قدیمی به خواص پوست سفید داخل آن اشاره شده است كه برای زخم گلو و دهان بسیار مفید است.
معرفی مختصر :